23 Mayıs 2015 Cumartesi

FONDÖTEN İNCELEMELERİ VOL2- Chanel Vitalumiere Aqua Fondöten


Merhaba:) uzun bir aradan sonra üşengeçliği bırakıp size çok ama çok sevdiğim bir fondöteni( hatta eşimin tek sevdiği fondöteni) anlatmak istedim

Bu güzel mi güzel incecik, yok gibi duran fondöteni bloglarda okumuştum, sevgili makyajmıdedin Ayşegül youtube kanalında kullanıp bahsetmişti" yok gibi duran fondöten" diye.. E almak farz olmuştu. 

Ürün çok minik plastik bir kabın içinde çok az gibi görünse de, kap çok ince olduğu için ürünün gerçekten 30 ml olduğuna inanmış durumdayım.  Sadece 15 spf içermekte, fakat çok sevdiğim Mac Face and Body fondötenimin hiç içermediğini akla getirirsek, yüreğime su serpilmiş olur:)

Ürünü kullanmadan önce çok iyi çalkalamak gerekiyor, gayet su bazlı ve sivilce yapmaktan çok uzak fresh bir fondöten. Ben bunun siyah kaplı perfection lumiere fondötenin çoğu blogda minik sivilcelenme yaptığını okumuştum, vitalumiere ye oranla daha pudralı daha kapatıcı ve mat bitişli olduğu  için tercih etmemiştim.( parlak bitişli fondötenleri karma ciltli olmama ve gün içinde parlama riskime rağmen çok seviyorum)

Ben ürünü artık her ten ürünümde kullandığım gibi sevgili beautyblender ile kullanıyorum. O kirli olduğu zaman ise ikinci tercihim real techniques buffing brushtan yana oluyor.



Ürünün kıvamını görmek isteyenler için bir örnek.. Bendeki rengi 20 Beige. Ten rengi nc20-25 olanlar ya da face and bodyde c 2 olanlar bu rengi kolaylıkla tercih edebilirler. 

Bakınız solda vitalumiere 20 Beige, sağda ise face and body c2. Ciltteki duruş tonları aynı. Hadi öncesi sonrası yapalım: 

Bu makyajsız halim. Bu aralar cildimde çok problem yok gibi. 

Kapatıcılık çok az, fakat ciltte doğal duruş isteyenler için en üst sıralarda olur bu ürün. Günlük kullanım için lüks olmasına karşın çok uygun. Yalnız Face and body fondötenin kapatıcılığı 10 üzerinden 2 ise, vitalumiere 3 olur, gün içinde face and body kolay parlarken, vitalumierede bu süre çok daha uzun.



Fondöten incelemelerini mutlaka bitmiş makyajla sonlandırmayı tercih ediyorum. Bütün halinde görmek en iyisi, makyajı canlandıran hafif bir allık bir rimel, bir mac painterly ve bir rujdur:) Sorularınız olursa ben buradayım, tekrar görüşmek üzere hoşçakalın...


1 yorum:

  1. WynnBET Arizona Sportsbook Now Live in AZ - JT Hub
    WynnBET Arizona 대구광역 출장마사지 Sportsbook Now Live 경주 출장안마 in 하남 출장마사지 AZ. Download now - get a 남원 출장안마 $500 free bet match deposit with $50 in free bets! (Verified December 2021) 정읍 출장샵

    YanıtlaSil